martes, 23 de abril de 2013

Origen de fabricació:


Materials ceràmics:
Un material ceràmic és un tipus de material no es orgànic, no es metàl·lic, bon aïllant i que a més té la propietat de tenir una temperatura de fusió i resistència molt elevada. 

Ciment:El ciment és un conglomerant hidràulic artificial de naturalesa inorgànica (conglomerant hidràulic vol dir que endureix barrejat amb aigua). És un dels materials de construcció més importants que hi ha, si bé gairebé mai s'empra sol. Barrejat amb aigua i àrids forma el formigó.

Formigó:El formigó és el material resultant de la mescla de ciment (o un altre conglomerant).La mescla de ciment amb sorra i aigua s'anomena morter.

Ferro i Acer:L’acer és un material metàl·lic format bàsicament per un aliatge de ferro amb una mica de carboni i de vegades alguns additius.


-El ferro és un element químic,esta el grup 8 de la taula periòdica. Se simbolitza com Fe. Aquest metall de transició és el quart element més abundant en l'escorça terrestre.

Vidre:Un vidre és una matèria sòlida aconseguida a partir del refredament d'un líquid evitant-ne la cristal·lització. El vidre comú és una matèria amorfa, relativament dura.

No hay comentarios:

Publicar un comentario